Your Fate
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexIndex  PortalPortal  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 a new place and mabye new life

Ga naar beneden 
AuteurBericht
kaiya

kaiya

Aantal berichten : 3

Character sheet
Leeftijd: I was changed when I was 16 but that,but I've long stopped counting
Ras: Vampier
Lover:

a new place and mabye new life Empty
BerichtOnderwerp: a new place and mabye new life   a new place and mabye new life Icon_minitimedo apr 28, 2011 7:32 am

Kaiya mompelde lichtjes in haar zelf en stapte verder. Haar witte haren waren verstopt onder haar vuur rode kap. Ze wou haar verstoppen voor alles wat ze tegen kwam. Mensen passeerden bij haar. Ze kon hun aders zien en het heerlijke bloed dat erdoor pompte. Ze likte even haar lippen even nat. Ze wist neit hoe oud ze nu eigenlijk echt was ze was verveeld geraakt het hele tijd te tellen en is er mee gestopt. Ze zou er toch anders maar gek van worden. Op een dag zou ze haar maker vinden... en dan.. Nou Kaiya weet het nog niet maar het is dan ook nog neit zo ver. In de verte zag ze nog een redelijk goeie cafe. Lichtjes nieuwsgierig stapte ze er op af. Haar cape wakkerde doordat ze lichtjes versneld is. Haar rode ogen flitsen naar alle kanten. Ze mompelde weer even. Al snel kwam ze eindelijk bij het cafe. Voor ze naar binnen ging keek ze even naar binnen door het raam. NIet zoveel mensen zoals ze had gehoopt. Met een lichte opluchting stapt ze naar binnen en ging in een hoekje gaan zitten. Ze weet neit hoe mensen hier op vampieren reageren en ze wilde het nog niet te weten komen. Een plukje haar kwam voor haar even rode ogen. Ze nam het plukje haar beet en liet het achter haar oor hangen. Voorzichtig hief ze haar verborgen gezicht op en keek het cafe rond. Het was hier rustig. Kaiya was nog niet echt gewoon bij een drukte ze werd er op de een of andere manier gewoon nerveus van. Weer dacht ze even na. Zou ze iets bestellen? Ze twijfelde nog even en bleef daarom nog een tijdje naar de tafel staren. Toen ze juist opkeek zag ze een jongen binnen komen ze schat even oud. Vlug sloeg ze haar ogen naar de tafel neer en keek niet snel op. Met een hand op tafel begon ze de schreven op de tafel te tellen en wachtte rustig af. Ze zou straks wel iets bestellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Naruto
Yaoi fan <3
Naruto

Aantal berichten : 49

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Mens
Lover: Ghehe.. DATTEBAYO!

a new place and mabye new life Empty
BerichtOnderwerp: Re: a new place and mabye new life   a new place and mabye new life Icon_minitimedo apr 28, 2011 7:53 am

Met zijn handen in de zakken van zijn broek gestoken liep hij door de straat, het was zeker niet druk te noemen. Rustig was er zelfs een woord voor, hij hield zijn hand voor zijn mond en liet een lange geeuw horen waarna hij weer verder liep. Een gebouw viel hem op waar veel klasgenoten het de laatste tijd over hadden, õhooh. Niks voor hem maar hij begon na een tijdje toch dorst te krijgen, als resultaat dat hij naar binnen liep en wat rond keek. De meeste jongens waren met een meisje aan het flirten of iets in die richting.. Sukkels. Ergens verderop zag hij een lege plek, hij liep ernaartoe en plofte neer. Bij de tafel achter hem zat een meisje met een rode kap over haar hoofd. Hij zag de kleur van haar haar niet, al lette hij er ook niet echt op. Na een tijdje, nog niet eens 5 minuten kwam er een meisje aanlopen met een lijst. ,,Wat wilt u bestellen" vroeg ze bleefd aan hem en maakte een buiging. ,,Een cola" zei hij en gaf haar het geld, niet veel later kreeg hij de cole voorgeserveerd. ,,Bedankt" zei hij en pakte zijn glas vast en begon langzaam ervan te drinken. Het prikte in zijn keel, toch vond hij het lekker, alhoewel hij liever niet 5 glazen achter elkaar leeg dronk. *rill* niet aan denken wat voor een boer hij dan zal laten. Nee liever niet. Het was rond 5 uur ofzo. Hij kwam net uit de school waar hij ook les op kreeg. Konoha, zo heette de muziekschool. Sindskort had hij samen met Sasuke en Sakura een band, Team 7 maar ze moesten nog steeds naar die school al had dat meer een andere reden. In geheim is het ook een ninjaschool waar enkel de kinderen die als ninja geselecteerd zijn meer van weten. Ze krijgen als ze geslaagd zijn een hoofdband met het Konoha teken erop. En hij en zijn team hadden dat al. Anders hadden ze ook geen team *Kugh*.. Hij was ook zanger van verschillende liedjes; Chie To Yuuki Da, Salamander en zo waren er veel meer die hij had gezongen..
Terug naar boven Ga naar beneden
kaiya

kaiya

Aantal berichten : 3

Character sheet
Leeftijd: I was changed when I was 16 but that,but I've long stopped counting
Ras: Vampier
Lover:

a new place and mabye new life Empty
BerichtOnderwerp: Re: a new place and mabye new life   a new place and mabye new life Icon_minitimedo apr 28, 2011 8:14 am

kaiya zuchtte even. Ze had veel alleen in een bos gewoont nouja gezwefd zou je kunnen zeggen. Ze was vriendelijk dat was haar aard maar soms veranderde ineens in een omslag haar karakter je zou haa rneit meer herken. Meestal is dat alleen maar als ze al een lange tijd geen bloed meer heeft genomen maar dat kan soms ook gewoon zomaar toeslaan. Ze had ouders maar ze weet dat ze daar niet meer naartoe zou gaan. Ze heeft het daar gehad. Toen ze in het bos leefde had ze iemand ontmoet en had er een tijdje mee omgegaan. Ze wist dat hij een vampier was. Ze was 16 toen ze had besloten zoals hij te zijn. Ze was roekeloos geweest. Soms snapt Kaiya nog steeds niet waarom ze had ermee toegestemd. Nadat ze zoals hij was was hij inneens verdwenen. Het had haar woedend gemaakt. Ze weet neit eens hoe hij heette. En herrinerde hem nog maar amper. Met een lichtte zucht hief ze haar handen op en deed haar kap af. en legde dan haar witte haren erover. Uiteindelijk stak ze haar hand in de lucht en vroeg voor water. Ze keek de dienster aan en sloeg toen weer haar ogen neer naar de tafel. De jongen die ze aan de ingang had gezien zat nu wat verder voor haar en had een cola besteld. *Kugh* kwam oppeens uit zijn buurt vandaan. Kaiya bekeek hem even. Ze merkte snel zijn aders maar dat negeerde ze met gemak. Al snel kreeg ze haar water. Kaiya staarde naar haar eigen water en keek af en toe nog eens naar de jongen voor haar. Terwijl ze toch dacht begon ze even in haar water te blazen die lichtte golfjes begon te maken. Ze was iemand die vaak asociaal was en pas sprak als er iemand iets vroeg maar meestal antwoorde ze niet. Maar ze weet dat ze hier zou veranderen daarom was ze ook naar hier gekomen er waren genoeg mensen van haar leeftijd. En mischien zou ze naar school gaan maar daar twijfelde ze nog even over. Kaiya dacht na. Ze moet wat socialer worden en als ze nooit de eerste stap gaat durven zetten dan gaat het nooit lukken. Ze dacht even na en zuchtte toen diep. Ze pakte haar glas op en ging recht staan. Rustig stapte ze naar de jongen die wat verder voor haar was. Toen ze eindelijk bij hem was ademde ze nog eens diep in en vroeg"is deze plek bezet?" Ze wees naar de plek voor hem en voegde er toen aantoe" zou je het erg vinden dat ik er bij kom zitten?" Kaiya wachtte nieuwsgierig af op zijn antwoord en reactie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
a new place and mabye new life Empty
BerichtOnderwerp: Re: a new place and mabye new life   a new place and mabye new life Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
a new place and mabye new life
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Your Fate :: Het Noorden :: Cafe-
Ga naar: