Your Fate
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexIndex  PortalPortal  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 Party hardy.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Abigail

Abigail

Aantal berichten : 566

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Vampier
Lover: If i'm not the one for you, then I'll wait for the day you need me.

Party hardy. Empty
BerichtOnderwerp: Party hardy.   Party hardy. Icon_minitimedo apr 21, 2011 10:17 am

Het bruinharige meisje keek in de spiegel, trok haar jurkje iets naar beneden, en vervolgens weer wat omhoog om de inkijk te verbergen. Haar avondje uit zou geweldig moeten zijn. Mensen moesten nar haar kijken en haar moeten aanschouwen als een beauty. Maar daar keek ze momenteel anders tegen op. Ze had in de disco afgesproken met wat vrienden. Ze zouden zuipen tot ze erbij nee zouden vallen. Nouja, niet letterlijk dan. Haar bruine haren had ze gestijld en haar zwarte jurkje was gerafeld. Voorzichtig zakte Abigail door der knieën en pakte haar pumps die ze op haar beurt aan deed. Weer stond ze op en liet ze haar oog glijden op haar spiegelbeeld. Ze maakte vlug een rondje en pakte vervolgens snel haar tas voor ze zich van mening zou veranderen, en toch maar dat rode jurkje aan zou trekken. Wanneer ze bij de voordeur stond verliet een zucht haar mond, haar hand reikte voorzichtig naar de deurklink, die ze op haar beurt naar beneden drukte. Ze schoof de deur haar kant op en liep met de wind door haar haren naar buiten. De lucht was al donker gekleurd en de maan was helder te zien. Volle maan, waarschijnlijk geen weerwolven te vinden in de disco die zijn te druk met huilen. Ze sloot haar ogen en hoorde het gejank van een wolf op de achtergrond. Ze opende haar ogen weer en voelde de wind in haar ogen snijden. Vlug haalde ze de sleutels uit haar tas, en liep naar achteren om haar fiets te pakken. Natuurlijk zou ze niet met de brommer gaan, want stel dat ze zich helemaal lam zuipt wat dan, dan zou ze moeilijk met de brommer terug kunnen gaan. Die zou zichzelf waarschijnlijk in de put rijden, helemaal kapot rijden en misschien wel in het ziekenhuis belanden. Nee ze ging met de fiets. Rustig legde ze de sleutel in het fietsslot en draaide de sleutel om, die op zijn beur open ging en een 'klik' maakte. Ze pakte de fiets bij het stuur en leidde die de schuur uit. Wanneer ze voor haar huis stond, haalde ze haar hand door der haren en stapte op, richting de discotheek.

Wanneer ze aangekomen was bij de discotheek, zette ze haar fiets in de fietsenstalling en zette die op slot. Rustig liep ze terug naar de ingang van de disco waar een paar jongeren al druk bezig waren met zuipen. Ze bekeken haar van top tot teen en knikte vervolgens wel daan. Wanneer ze binnenkwam was het al een drukke bende. Iedereen stond te dansen en de muziek stond veel te hard. In het begin gingen haar oren suizen, maar dat gevoel werd minder naar maten ze aan he geluid ging wennen. Mensen stonden dicht op elkaar, en zo af en toe stond er in een hoekje een jongen en een meisje klef te doen. Ze pakte elkaar vast en drukte hun lippen op elkaar. Mocht ze dat gevoel nou maar een keer meemaken, en dan van een jongen van wie ze houd. Niet van een jongen die ze leert kennen op de dansvloer en de volgende ochtend je naam niet meer weet. Nee ze wilt haar gevoelens delen met een jongen van wie ze houd, met wie ze kan praten en op wie ze kan bouwen. Ze werd uit haar gedachten gebracht door een jongen die in haar kont kneep en vervolgens tegen haar aan ging dansen. Een glimlach verscheen er op haar gezicht en lachend draaide ze zich om. Ze legde haar hand op zijn schouder en duwde hem lachend opzij. Weer draaide ze zich om, dit keer niet om iemand weg te duwen, maar om te vertrekken naar de bar. Om wat te bestellen. In een rustig tempo liep ze naar de bar, en ging ze op een kruk zitten. Naast der zat het meisje op de schoot van de jongen, en zaten ze hevig te zoenen. Zachtjes grinnikte ze en keek naar de barman. 'Wat kan het zijn, jongedame' zei hij met een zware stem. De man was stevig gebouwd en har een zwart schort voor zich. 'Doe maar een Malibu' zei ze teder. Een glimlach vulde haar gezicht, en de man legde het kleine glaasje gevuld met Malibu voor haar neus. 'In een keer' zei de stevige man weer. Ze grinnikte zacht en pakte het glaasje op. Maar voor ze het aan haar mond kon leggen werd er op har rug getikt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kaito

Kaito

Aantal berichten : 57

Character sheet
Leeftijd: 17 jaar oud
Ras: Weerwolf
Lover: Love is troublesome...

Party hardy. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Party hardy.   Party hardy. Icon_minitimedo apr 21, 2011 9:48 pm

Daar liep Kaito dan, in een werkers uniform, hij kon nu niet naar buiten omdat dhet meisje dat normaal het werk bij vollemaan van hem overnam niet kon. En integendeel van bij dezelfde weerwolven, had hij een veel extremere lichamelijke reactie op de maan. Zo had hij nu wolven oren, die hij gelukkig kon verbergen door een muts heel strak om zijn hoofd te houden en ovale pupillen, waardoor hij nu zo'n vreselijke zonnebril op moest. Hij liep richitng de rand vn de bar, waar een paar meisjes zaten en keek even wat naar ze "Wat mag het zijn?" vroeg hij, met een brommende stem, zo afstandig als altijd. De enige reden dat hij hier werkte was omdat hij geld nodig had, maar hij moest hier echt wel een maand werken om voor een week een huisje te huren, de afzetters. De harde muziek irriteerde zijn oren nu meer dan ooit en dat was ook aan hem te merken. Hij leek nu nog brommiger dan normaal en liep steeds heen en weer achter de bar, ookal was er niemand die naar hem vroeg. "Breng jij dit even naar dat meisje daar, dan ga ik verder naar de volgende klanten." vroeg een andere medewerker, die voordat Kaito antwoord had gegeven al een glas Malobu in zijn handen had gedrukt en weg was gelopen. Kaito's ogen gingen langs de bar en richtte zich op het meisje waar de man naar had gewezen, het was een vampier, dat was duidelijk te ruiken. Maar hij zou toch moeten, daarbij kon ze moeilijk iets doen met al die mensen om hen heen. "Alstubliefd." mompelde hij wat afwezig terwijl hij het glas voor haar neerzette.Daarna zette hij eens tap naar achteren en leunde tegen de muur terwijl hij gewoon wat domweg de zaal in staarde. Misschien kwam er binnenkort toch iemand hem aflossen, want hij begon hem te flippen hier.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Party hardy.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Your Fate :: Het Oosten :: Discotheek-
Ga naar: