Your Fate
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexIndex  PortalPortal  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 DATTEBAYO!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Naruto
Yaoi fan <3
Naruto

Aantal berichten : 49

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Mens
Lover: Ghehe.. DATTEBAYO!

DATTEBAYO! Empty
BerichtOnderwerp: DATTEBAYO!   DATTEBAYO! Icon_minitimedo apr 21, 2011 7:24 am

Met een waterijsje in zijn rechterhand die dicht bij zijn mond was liep hij door de straat. Richting zijn huis, niet dat hij een andere reden zal hebben. Zijn ouders waren weg, nooit gekend en dan ook nooit één ding van hun gehoord. Een zucht verliet zijn mond en toen.. Plop. Met een wtf face keek hij naar beneden waar zijn waterijsje nu lag te smelten. Hij pakte zijn stokje op en gooide het in de prullebak allemaal heel droogjes met hetzelfde gezicht als eerst. Daarna verliet een zucht zijn mond en liep hij verder richting zijn huis, dat was verfrissend en fijn in die.. Rill héte zon. Hij liep met zijn handen in zijn zakken de straat door voordat hij er echt bij stil kon staan verliet zijn voet stabiliteit en gleed verder tot hij op zijn rug lag terwijl hij hatelijk naar het gele object op de grond keek. Banaan..
Hij stond op klopte zijn rug af en liep verder, alsof er niks gebeurt was die afgelopen vijf minuten. Het was tenminste vakantie, gelukkig, eindelijk, vrijheid.. VRIJHEID! T.T Eindelijk verlost van die 'top-student' Sasuke.. Uchiha Sasuke maarliefst, meneertje slimbo en die alles beter wist. Hij haalde alleen maar goede cijfers omdat, uh.. Uh.. Alsof dat uitmaakt! Hij liep verder terwijl hij de neiging had om naar een afslag te kijken, tot zijn schrik merkte hij iemand op met zwart haar. Niemand anders dan Uchiha Sasuke.. *stare* Met een wtf face net als eerder keek hij Sasuke aan, zonder ook maar één woord te verspillen..

[En Sasuke!]
Terug naar boven Ga naar beneden
Sasuke
Yaoi fan <3
Sasuke

Aantal berichten : 30

Character sheet
Leeftijd: 16 years.
Ras: Mens
Lover: You're annoying ya know..?

DATTEBAYO! Empty
BerichtOnderwerp: Re: DATTEBAYO!   DATTEBAYO! Icon_minitimedo apr 21, 2011 7:56 am

Zijn handen had hij diep in zijn zakken weggestoken. Waar hij heen ging? Ergerns trainen. Wat anders. Hij moest trainen wilde hij sterker worden. Beter worden. Boven de besten uitsteken. Dat was zijn doel. Naast die andere. Hij haalde zijn handen uit zijn zakken en balde ze tot vuisten. Zijn onyx-zwarte ogen keken woest. Er zou een eind aan gemaakt worden. Als hij klaar was. Wat betekende dat hij nog moest wachtten en dat ergerde hem. Het ging hem allemaal veel te langzaam af. Hij kon het heus allemaal. Moest hij zich nog een beetje gaan bewijzen. Alsof hij niet een paar simpele dingen kon als slagen voor het examen. Sasuke was immers de beste leerling van de klas. Omdat hij elke aangelegenheid aan greep om te trainen, te trainen en te trainen. En hij zou zijn doel behalen ook. Hoeveel moeite, bloed, zweet en tranen. Euhm nee, het woord tranen kende hij niet. Sasuke snoof eens. Het was vakantie, wat betekende dat hij verlost was van die minderwaardige medeleerlingen. En eentje stak daar toch waarlijk met kop en schouders boven uit. Iets wat volgens Sasuke absoluut géén compliment was. Naruto.. Hij hoorde een plof en keek achterom over zijn schouder. Als je het over de duvel had. Wie liep daar met een grote grijns op dat betweterige smoelwerk van hem. Ja, je raadt het al.. Uzumaki Naruto. Met een wtf blik werd hij aangestaard. Sasuke schrok ook van deze verschijning maar al snel werd zijn blik koel en hooghartig. Wat was het toch ook een loser. Schudde zuchtend zijn hoofd maar bleef hem aankijken. "Uzumaki Naruto.. was het enigste wat hij zei. Zijn zwarte haar wuifde lichtjes mee op de wind. Terwijl de twee aartsrivalen elkaar aan keken. Een staarwedstrijd houdende.
Terug naar boven Ga naar beneden
Naruto
Yaoi fan <3
Naruto

Aantal berichten : 49

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Mens
Lover: Ghehe.. DATTEBAYO!

DATTEBAYO! Empty
BerichtOnderwerp: Re: DATTEBAYO!   DATTEBAYO! Icon_minitimedo apr 21, 2011 8:15 am

Na een periode staren veranderde zijn blik irriterend en keek hij hém aan.. ,,S-S-SASUKE!" hij beet zijn tanden op elkaar en staarde hem aan. S-Sasuke, zijn aardsvijand kwam hij nu tegen, en dan persee nu. ,,He, hehehe" een vaag lachje sierde zijn lippen terwijl hij waggelend naar Sasuke toe liep, Uitdagend keek hij hem aan met zijn handen in z'n zei. Het was stil in de straat enkele voetstappen waren verderop te horen ze rende snel hij voelde een schouder tegen zijn rug aankomen en botste tegen Sasuke aan. Chu~ Hij verloor zijn evenwicht en viel bovenop Sasuke. Niet dat het veel langer dan een seconde duurde want hij stond al snel weer op met een geïriteerde blik, buiten dat voelde hij een grote woede achter hem opkomen.. Hij keek achterom, zijn verbeelding maar als het op school was. Rill... Hij zuchte maar daarna veranderde zijn blik. ,,Waarom met jou?!" hij greep zijn keel beet en spuugte de andere kant op, en wierp nog een boze blik naar het pad waar die ene jonge/man wat het ook was heen ging..

Hij liet zich achterover vallen en zette zijn handen als steun achter zijn rug op de grond, verdwaasd keek hij naar de wolken. Dit.. Dit was ábsoluut de érgste dag van heel maar dan ook heél zijn leven. Hij wierp nog snel een blik op Sasuke die waarschijnlijk niet al te blij was.

{Ghehe}
Terug naar boven Ga naar beneden
Sasuke
Yaoi fan <3
Sasuke

Aantal berichten : 30

Character sheet
Leeftijd: 16 years.
Ras: Mens
Lover: You're annoying ya know..?

DATTEBAYO! Empty
BerichtOnderwerp: Re: DATTEBAYO!   DATTEBAYO! Icon_minitimevr apr 22, 2011 12:36 am

Verveeld keek hij Naruto aan. Wat dacht die jongen toch. Snapte hij dan niet dat hij een ongelovelijke hekel aan hem had? Sasuke had nooit aardig tegen Naruto gedaan dus waarom nu wel? Een zucht verliet zijn mond en hoofdschuddend keek hij de blonde jongen aan. Als laatste van zijn clan zou hij diegene zijn die zijn geliefde broer zou doden. Dat was zijn uiteindelijke doel. Wat hij er ook voor moest doen. Als hij anderen daar voor zou moeten gebruiken zou het geen enkel probleem zijn voor hem. Vrienden hoefde hij niet en had hij dan ook niet. Meiden zaten achter hem. Waarom? Hij had werkelijk waar geen idee. Want wat was er nou zo bijzonder aan hem? Naast het feit dat hij natuurlijk wel de beste van de klas was. Misschien wel de beste leerling van de school. Ja dat was het vast en zeker. Hij was altijd serieus bezig terwijl die Naruto maar een beetje zat te klooien. Het was onvoorstelbaar dat hij een ninja is geworden. Een vaag lachje sierde de lippen van de jongen tegenover hem en Sasuke keek hem vaag aan. Trok zijn wenkbrauw op toen hij naar hem toe kwam waggelen. Wth..?. Naruto kwam recht op hem af lopen met een uitdagende blik op zijn smoel en zijn handen in zijn zij. Nou, Sasuke zou zich echt niet omver laten lopen door hém. Dus hij maakte zich breed en liep met grote stappen op hem af. Maar net op het moment dat ze elkaar passeerden verloor die idioot zijn evenwicht en knalde. Zijn schouder kwam in de rug van Naruto terecht en hij voelde een elleboog in zijn buik komen. Toen gebeurde het allemaal heel snel en lag Naruto boven op hem. Godsamme! Wat haatte hij hem zeg. Waarom stond die idioot niet op! ”Ga van me af jij idioot!” riep hij kwaad toe terwijl hij onder hem uit probeerde te krabbelen. Het deed hem meteen herinneren aan die ene dag op school. Hij kreeg het gevoel dat hij moest kokhalzen. Uiteindelijk liet Naruto zich naar achteren vallen en krabbelde hij overeind. Met een woeste blik in zijn onyx-zwarte ogen staarde hij hem aan. Hij dacht dat hij Naruto al zoveel haatte als hij maar kon maar blijkbaar kon hij de jongen dus nóg meer haten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Naruto
Yaoi fan <3
Naruto

Aantal berichten : 49

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Mens
Lover: Ghehe.. DATTEBAYO!

DATTEBAYO! Empty
BerichtOnderwerp: Re: DATTEBAYO!   DATTEBAYO! Icon_minitimevr apr 22, 2011 12:59 am

Die gore smaak in zijn mond moest terugkomen.. Grr, waarschijnlijk was het die zelfde jongen waardoor het gebeurde.. Ook in de basischool was het gebeurt dat was.. Rill te veel horror man... Alle fangirls van Sasuke staarde hem aan en vervolgens werdt hij in elkaar geslagen, hij moest er niet aan denken. Nogmaals keek hij achterom kijkend of er geen meisjes in de buurt waren, gelukkig, hij had het een keer overleefd. Weer staarde hij Sasuke aan ,,Ga van me af jij idioot!" hoorde hij een kwade stem. Naruto stond op en keek hem aan. ,,Ik had wel dood kunnen zijn" hij keek achterom, tja. Die keer 3,5 jaar geleden was het bijna zijn dood geweest, hij wist nog dat hij bijna verpulvert was en allemaal schoenen op zijn rug had staan en natuurlijk. Sakura had de hardste klap uit gedeeld spijtig genoeg was ze in de loop van de tijd alleen maar sterker geworden. Rill die had pas een monsterkracht.. ,,Sasuke.." klonk zijn stem nog steeds in lichte schok. Hij slikte toch, hij wist het.. Een groot gevaar lag op de loer. Save.. hij zuchtte en klopte zijn kleren af, hij had het overleefd. Al was hij in misschien nog geen kwartier al twee keer gevallen en die tweede keer was bijna zijn dood..
Hij wou zijn mond openen om nog iets te zeggen, tja.. De woorden bleven in zijn keel steken, terwijl hij ogen in zijn rug voelde prikken die er niet eens waren. Hij had nooit zijn ouders gekend of maar ook één woord van hen gehoort, broers en zussen had hij ook niet. Nu was hij alleen, en dat beviel hem niet altijd maar alleen te zijn.. Toch kreeg hij steeds meer vrienden erbij, en wou hij er alles aan doen om andere hem te laten kennen!

[Abigail mag komen YEAH ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Abigail

Abigail

Aantal berichten : 566

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Vampier
Lover: If i'm not the one for you, then I'll wait for the day you need me.

DATTEBAYO! Empty
BerichtOnderwerp: Re: DATTEBAYO!   DATTEBAYO! Icon_minitimevr apr 22, 2011 1:42 am

Abigail trok haar la open en haalde een kort sport broekje en een wit topje uit. Ze trok haar jurkje uit en haar broekje en topje aan. Vlug draaide ze an paar rondjes en glimlachte tevreden naar haar spiegelbeeld. Ze pakte de oordopjes van haar nachtkastje en stopte ze in haar oren. Zachtjes neuriënd ze mee met de muziek. Abigail pakte de haar bijeen en maakte die vast met een elastiekje. Snel liep ze van de trap af en maakte de deur open. Vervolgens trok ze haar neus op, en rook de heerlijke geur van het versgemaaide gras. In de voortuin stonden de sproeiers aan, en zo af en toe kwamen de druppels op der bovenarm of der shirt. Rustig begon ze te rennen, of nouja eerder joggen. Haar muziek stond haar en de mensen keken haar aan, en zo af en toe speelde de wind met haar haren. Wanneer ze bij het bos kwam zette ze haar muziek nog ietsjes harder. Haar haren gingen op en neer en rustig liep ze het bos weer uit, ze kwam weer in de bewoonde wereld. Ze sloot haar ogen en voor ze het wist voelde ze haar schouder tegen die van iemand anders. En in een fractie van een seconde lag ze boven op een geelharige jongen, met blauwe ogen. Ze zette zichzelf af etgen de jongen en keek naar beneden. 'Sorry sorry, het was niet mijn bedoeling' zei ze met een rode kop. Met een hand haalde ze de oordopjes uit haar oren, en ze legde haar handen in elkaar. Vervolgens liet ze haar oog valen op de andere jongen met zwart haar en donkere ogen. Hun kleren waren vies, en de ogen van Abigail werden langzaam maar zeker groter. Als die 2 net gevochten hadden, zouden ze haar dan ook afslachten? Ze trok haar neus op en rook al gauw de geur van vers bloed. Op een van de jongens wat waarschijnlijk een schaafwond waar een beetje bloed uit zou komen. Vlug legde ze haar hand voor der mond en neus en keek van beidde jongens weg.

[Sorry moest echt even gioed denken D:]
Terug naar boven Ga naar beneden
Sasuke
Yaoi fan <3
Sasuke

Aantal berichten : 30

Character sheet
Leeftijd: 16 years.
Ras: Mens
Lover: You're annoying ya know..?

DATTEBAYO! Empty
BerichtOnderwerp: Re: DATTEBAYO!   DATTEBAYO! Icon_minitimezo apr 24, 2011 3:31 am

Hoelang was dat voorval nou geweest? Zo’n drieën half jaar geleden maar hij zou het nooit vergeten. Met een valse grijns rond zijn lippen dacht hij terug aan die keer. Het was vreselijk maar Naruto had het toen ook geweten. Hoe iemand Naruto een duw in zijn rug had gegeven waardoor hij hem, die hem met een dodelijke blik had aangestaard vol op zijn mond.. Sasuke schudde langzaam zijn hoofd van links naar rechts waarbij zijn ravenzwarte haar meebewoog. Wat was zijn fanclub woest geweest. Helemaal mooi was het toen Sakura, the crush van Naruto hem de hardste klap verkocht. Echter was Sasuke toen al weer snel weg geweest. Nadat hij tot zijn allergrootste spijt te horen had gekregen dat hij bij Naruto en Sakura in één team zat. Een zucht verliet zijn keel bij die gedachte. Maar toch dacht hij stiekem met enige andere emoties terug aan die tijd. Een frons verscheen op zijn gezicht en zijn handen balde hij tot vuisten. What the heck!? Nog altijd staarde hij Naruto met een vernietigende blik aan. Waarom keek hij überhaupt nog naar hém? Sasuke rolde met zijn ogen tot hij de voeten van iemand hier heen hoorde komen. Hopelijk was het Sakura die Naruto eens te grazen zou nemen. Een evil lachje verscheen op zijn gezicht en hij stopte zijn handen weer in zijn zakken. Diep, heel erg diep. Net zoals alle emoties die een normaal mens zou horen te bezitten. Na de moord op zijn ouders was dat allemaal diep weggestopt om nooit meer opgehaald te worden. De voetstappen kwamen dichterbij.. Toch draaide hij zich nog niet om. Een andere Ninja zou hem niet zo naderen. Plus het feit dat ze er al was. Hij hoorde haar ademhaling. Toch was ze anders dan de gewone mensen en vooral anders dan de vrouwelijke mensen die hij had gezien en ontmoet. Echter kwam ze niet in stilte en knalde vol tegen Naruto op. Waardoor hij alweer op de grond viel. Van binnen kon er een klein lachje van af maar van buiten bleef zijn blik staalhard. Had hij nou medelijden met Naruto? Néh. Echt niet. Sasuke haalde zijn schouders op en keek het meisje met het lange bruine haar aan. Meiden.. Echt als hij ergens een hekel aan had. Nou ja, hekel was een groot woord. Maar toch. Ze irriteerden hem aangezien ze hem schenen te aanbidden. Allemaal een beetje too much voor hem. Rolde met zijn ogen en keek toen van het meisje weer naar Naruto. Zijn kleding was vies, net zoals die van hem. Hij zag de grote ogen van het meisje. Ze moest vast denken dat ze gevochten hadden. Op zijn knie zat een tamelijke schaafwond maar dat voelde hij niet eens. Dat kon hij nou niet bepaald pijn noemen. Na al die missies en al die gevechten was hij wel meer pijn gewend. Met zijn handen in zijn zakken staarde hij voornamelijk naar Naruto. Maar waarom kon hij niet gewoon net als altijd nonchalant weg lopen? Omdat hij ergens heel diep weggestopt gevoelens voor Naruto had. En hem aardig vond. Was dat het juiste woord voor die gevoelens? Maar hij wilde ze niet voelen dus deed hij maar hatelijk tegen de blonde jongen. Terwijl zijn hart iets heel anders zei.
Terug naar boven Ga naar beneden
Naruto
Yaoi fan <3
Naruto

Aantal berichten : 49

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Mens
Lover: Ghehe.. DATTEBAYO!

DATTEBAYO! Empty
BerichtOnderwerp: Re: DATTEBAYO!   DATTEBAYO! Icon_minitimema apr 25, 2011 8:06 am

Een zucht verliet zijn mond.. Uchiha Sasuke. Haruno Sakura, de band waar hij een team mee vormde. Niet dat hij een keus had want ze konden niet zelf de bands vormen. Ondanks dat was er nog altijd een zwarte aura rond hem en Sasuke te vinden. Sasuke, hij ging steeds verder de duisternis in na het ongeval van zijn ouders. Hij wist het niet in detail het enigste wat hij wist is dat zijn ouders waren omgekomen en zijn broer spoorloos was. Uchiha Itachi. ARGH! Hij wist bijna niks over Sasuke nu hij erover nadacht, zowat niks.. Zuchtend keek hij weg van Sasuke met zijn handen in zijn zakken. Dit keer voelde hij nogmaals een schouder in zijn rug prikken, plop daar lag hij weer. Midden op zijn neus in de grond, spugend kwam hij overeind en stond langzaam weer op. ,,Sorry, sorry het was niet mijn bedoeling" klonk een meisjes stem. Hij draaide zijn lichaam om en keek haar verward aan met lichte woede die eerder dom dan boos leek. Langzaam draaide hij zijn blik naar Sas-UKE die er nog steeds stond, niet weggelopen? Vreemd, vreemd, interessant. Waarom? Ghehe. Hij keek met grote ogen naar hem maar keek snel weer naar het meisje terwijl hij zijn broek en buik afklopte. ,,Een meisje.. Hnn" hij keek nogal niet geintereseert naar haar terwijl hij naar Sas-UKE keek. Eigenlijk Sasuke, haatte hij hem nou? Het liefst wou hij weglopen maar iedere keer als hij één spier wou verrekken dat ook maar iets met weglopen te maken had voelde hij geen gevoel meer in z'n spieren en stond als een harde steen stil.. Nu hij er zo over nadacht, hij had niks tegen Sasuke. Misschien, MISSCHIEN mocht hij hem zelfs wel. Maar de de klepjes van zijn hart lieten dat echter niet toe om z'n echte gevoelens naar boven te brengen. Ze hadden ook gevaarlijkere missie's tegenwoordig, buiten het feit om dat ze op een ZEER aparte 'zang' school gezeten hadden samen die in geheim enkele van de leerlingen ook een ander vak leerde. Het ninja zijn, niet denken aan die awfull zwarte pakken bij de gedachte enkel moest hij al rillen. Nee, hij had een hoofdband met het Konoha teken erop, Konoha zo heette de 'zang' school waar ze op zaten. Natuurlijk om het geheim te houden moesten ze ook liedjes zingen, en ze werden gezien als een soort 'ere-leden' van Konoha, al waren die 'ere-leden' gewoon. Kugh, gewoon ninja's. Zijn blik bleef bij het meisje gevestigd, daarna naar Sasuke. Hij bedacht zich ineens wat, geen geschreeuw, geen woede? G-G-geen Fangirl?! Ongelovig staarde hij haar aan. ,,Geen Uchiha Sasuke fan?" het kwam best wel, om het simpel te zeggen vaag over. Niet dat hij veel anders was, kugh. Woorden bleven in zijn keel steken, eigenlijk moesten hij en Sasuke samen een missie doen. Binnenkort dat duurde nog wel even. Maar hij wou het er al even over hebben. Gewoon handig van te voren, eigenlijk diep in zijn hart. Was het gewoon een exuus om bij Sasuke te zijn, misschien dan. Hij ontkende zijn eigen gedachte gewoon, sukkel dá luxe.. Hij spuugte nog een paar keer, helaas, helaas was er geen water in de buurt om die smaak uit zijn mond te krijgen. Helaas..

Het was een gewone schooldag, gewoon, tenminste. Het begin van de dag.. Hij zat naast Sakura die weer naast Sasuke zat. Natuurlijk helemaal in de dromen zat Sakura-chan naar Sasuke te staren. Altijd maar die irritante Sas-UKE! En waarom persee OOK Sakura-chan? Hij vond haar namenlijk leuk, ze had zulk mooi lang roze haar. Niemand zou dat kunnen weerstaan, behalve die Sasuke dan. -En vele andere-. Na vele muzieknoten horen en leren werden enkele leerlingen geroepen. Waaronder hij, Sasuke en Sakura. Ze wisten het al toen ze de test hadden gedaan dat ze ook voor Ninja gingen studeren. Tja dat klonk vaag. De teams werden gemaakt in een aparte ruimte waar ze ook meer te weten kwamen over het ninja zijn. ,,Team 7 Uzumaki Naruto, Haruno Sakura en Uchiha Sasuke" klonk de stem. Hij sprong omhoog terwijl Sakura teleurgesteld keek toen hij Sakura's naam hoorde. Het omgekeerde gebeurde toen Sasuke's naam geroepen werdt. Team 7, dat was ook hoe hun band zal gaan heten. Toen was het pauze, algauw stond Naruto voor Sasuke's neus op de banken geheurkt staarde hij hem aan terwijl er een rivaal-achtige aura ontstond tussen beide. Iemand stootte tegen zijn rug aan waardoor hij zijn evenwicht verloor en tegen Sasuke opbotste. Hij had gehoopt dat zijn eerste kus met Sakura-chan was.. Maar helaas, of eerder gezegt.. WHY! Waarom met Sasuke?! Hij greep gelijk zijn keel uit en spuugte terwijl Sasuke het zelfde deet beide uit elkaars zicht. Sakura, en natuurlijk vele andere Sasuke fangirls die dat hadden gezien waren woedend en keken Naruto aan. Sakura greep hem bij zijn kraag beet en sleurde hem mee de klas door waarna iedere Sasuke fangirl hem plat begon te stampen, toen hij naar huis ging zat hij helemaal onder de voet afdrukken. En Sakura had hem een harde lel tegen zijn wang verkocht.. Ouch..

Hun band heette nog steeds Team 7. Er was dan ook écht geen reden om die naam te veranderen, en in geheim waren ze Team 7 van ninjaschool; Konoha, maar natuurlijk was dat strict geheim écht voor iedereen buiten het team om en de andere 'ninja's' op Konoha. Hij wierp zijn blik even naar Sasuke maar merkte ineens op dat hij nog hélemaal niet wist wie dat meisje nou was. ,,Zeg is, wie ben jij eigenlijk? Ik ben Uzumaki Naruto" klonk zijn stem, misschien kwam de stem haar bekend voor van enkele liedjes die hij had gezongen. Nâh! Onmogelijk, wie luistert daar eigenlijk naar.. Nou, anders zouden ze misschien geen liedjes meer opnemen als niemand ze zal kopen.. Maar aan zijn stem zal je het toch echt niet raden hoor! Onmogelijk, iniedegeval dacht hij dat. Maar het was wel moeilijk om aan iemands stem te herkennen of hij een zanger is die dat ene liedje had gezongen. Zal best leuk zijn eigenlijk allemaal fans te hebben, niet dat die Sasuke er ooit blij uit ziet met die duizende fan-girls van hem. Waarom zou je zoon stille, stille, zwarte jongen nou leuk vinden. Ach, misschien snapte hij het wel. Een beetje dan.. Hij was eigenlijk best jaloers op Sasuke, hij had allemaal van die vele fangirls om hem heen en hij? Ja hij had helemaal niks. Enkel zijn liefde voor Ramen en Sakura. Hij schudde woest zijn haren door elkaar door al die irritante gedachte die hem in de weg zaten, daarna haalde hij zijn hand weer over zijn haar en maakte het weer 'plat' oftewel zoals het normaal was. En dat was dus eigenlijk niet echt plat te noemen. Hij krabte wat achter zijn nek terwijl hij stiekem naar Sasuke keek. Ja hij was gewoon stiekem, idiaal voor een ninja. Niet? Hij was bijna vergeten over het meisje met bruin haar, best dom. Vooral omdat hij haar net een vraag gesteld had en dan nog denken heel dom best dom.. Nog dommer eigenlijk.. Ghehe~

[50 regels. YEAH Ghehe.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Abigail

Abigail

Aantal berichten : 566

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Vampier
Lover: If i'm not the one for you, then I'll wait for the day you need me.

DATTEBAYO! Empty
BerichtOnderwerp: Re: DATTEBAYO!   DATTEBAYO! Icon_minitimedi apr 26, 2011 4:34 am

Het viel haar in de eerste instantie niet op dat het Naruto en Sasuke waren. En dan wel DE Naruto en Sasuke. Dat kwam waarschijnlijk doordat ze te druk bezig was met het bieden van haar excusses. Wanneer zijn stem klonk wist ze het zeker, het was DE Naruto. De Naruto van de muziek. En ja natuurlijk is ze een meisje, kon hij dat niet zien dan, was ze zo mannelijk? Nog steeds hield ze haar hand voor der neus en bekeek de twee eens goed. Het viel haar op dat er geen hordes of fangirls waren. Die elkaar sloegen en mepte om ook maar een haartje van Sasuke of Naruto aan te raken. Misschien kwam het doordat ze in een afgelegen gebied stonden waar weinig mensen woonde en liepen. De zwart harige jongen, of ook wel bekend als de knappe zanger Sasuke was erg afwezig. Ze vroeg zich af of hij altijd zo was, of hij altijd zo afwezig was en stil. Die afezigheid deed haar aan Zero denken. Maar ze sloot haar ogn even en consentreerde zich weer op de 2 jongens. Wanneer de stem van de geelharige jongen weer klonk keek ze een beetje dromerig voor zich uit. Sasuke, nee ze moest niet zoveel van hem hebben. Ze had verhalen gehoord over hem, en nou niet bepaald goede verhalen. Ze mocht hem niet, en ze wou hem ook niet eerst leren kennen. Nouja, ze overdreef dan misschien een beetje. Want ze had altijd al geleerd om goede manieren te tonen aan mannen of jongeren. ‘Eh, nee ik ben niet bepaald een Uchiha Sasuke fan.’ Zei ze met een grijns op der gezicht. Met haar hand schoof ze een plukje achter der oor. ‘Jij,’ begon ze twijfelachtig. Met een lach schudde ze haar hoofd nog een keer. ‘Laat maar’. Hij was blijkbaar met zijn hoofd ergens anders. En ze wou hem daar niet graag bij storen. Weer weerklonk de stem van de geelharige jongen. ‘Ik wist het!’ zei ze vervolgens met een grijns op der gezicht. ‘Oh, en nouja ik ben dus Abigail’. Voorzichtig schoof ze haar voet achter haar andere voet en keek weer naar de jongens. Ze bleken nou niet bepaald vrolijk te zijn. En met hun gedachten zaten ze vast ergens anders. Bij Naruto kon je duidelijk zien dat hij dacht aan een meisje, die grijns op zijn gezicht was duidelijk en zijn ogen waren glazig. Ze draaide zich om naar de zwart harige jongen. ‘En jij bent Uchiha Sasuke toch? Of heb ik het fout.’ Ze glimlachte lief, maar dat was maar voor korte duur. Ze keek de twee jongens nogmaals aan en hief haar schouders op. Met haar handen greep ze naar de iphone in haar zak en zette de muziek uit. Want wanneer er mensen voorbij kwamen, wat uiterst zeldzaam was, keken ze met grote ogen naar Abigail en haar zak waar de muziek uit zou komen. Dan verscheen er een grijns op haar gezicht en greep ze weer naar haar zak. Maar nu had ze hem echt uit gedaan en kon ze in alle rust praten. ‘Wat doen jullie twee hier eigenlijk’, ja want ze had zelden 2 bekende mensen tegengekomen. Ja mensen dat kon ze al van een afstnd ruiken. Hun geur was verleidelijk, zeker die van de jongens met dur haar dat amper tot hun nek kwam. Want telkens wanneer er een windvlaag kwam moest ze zich met veel moeite inhouden om ook maar een blik op hun nekken te werpen. Het zou te veel opvallen en dat wou ze niet. Ze hield haar ras liever geheim. En dat zeker bij zulke bekende mensen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sasuke
Yaoi fan <3
Sasuke

Aantal berichten : 30

Character sheet
Leeftijd: 16 years.
Ras: Mens
Lover: You're annoying ya know..?

DATTEBAYO! Empty
BerichtOnderwerp: Re: DATTEBAYO!   DATTEBAYO! Icon_minitimedo apr 28, 2011 11:24 pm

De school waar hij op zat. Niet zomaar een school. Een flauwe grijns plooide voor een paar seconden het anders zo koude gezicht van Uchiha Sasuke. Waarna hij die weer in een strakke plooi trok. Hij zat op wat men een soort ‘zang school’ noemde. Wat in het geheim dus helemaal geen zangschool was. Het was enkel en alleen een maar een dekmantel voor de ware aard van de school. Want dat geen gewone school was mocht nu al wel duidelijk zijn. Nee, op deze school werden geen muzikanten opgeleid. Nou ja, niet alleen daar voor. Hoewel ze wel moesten kunnen zingen. Tot grote ergernis van Sasuke. En ook hier bleek hij een natuurtalent in te zijn. In alles wat hij deed was hij goed. Vaak tot grote ergernis van Naruto. Damn, hou op over Naruto. Hij klemde zijn kaken op elkaar. Af en toe werd hij werkelijk gek van zichzelf. Hij was alleen en zo wilde hij ook blijven. Hij had niemand anders nodig. Al helemaal niet voor het doel dat hij voor ogen had. Niemand maar dan ook niemand kon hem daarmee helpen. Sasuke had er alles voor over om dat doel te bereiken al moest hij daar voor doden. Daar lag hij echt niet wakker van. Hoeveel bloed er ook aan zijn handen zou kleven. Want doden, dat had hij al wel gedaan. Toen zijn leeftijdsgenootjes daar nog niet eens over wilden nadenken had hij al bijna zijn eerste moord gepleegd. Nee moord was een groot woord. Hij had zichzelf alleen maar beschermd tegen een ander. En een van hen twee had moeten sterven. En aangezien Sasuke nog een aantal dingen moest afhandelen koos hij dan ook zeker niet voor de dood maar voor het leven. Welke prijs hij daar ook voor moest betalen. Zelfs als dat betekende dat hij verder en verder die duisternis in gezogen werd. Team 7. Zo heette de band waar hij in zat. En hoe toevallig was hij ingedeeld bij Haruno Sakura en Uzumaki Naruto! Alsof het niet erger kon. Maar hoe erg hij het ook vond hij moest zich er toch over heen zetten wilde hij zijn doelen bereiken. Want alleen met deze dekmantel kon hij verder komen. Want hier, op deze school werd hij opgeleid tot Ninja. Er werd hem geleerd te vechten, te verdedigen, te moorden maar ook te beschermen. Ze leerden verschillende vechttechnieken. En ook tijdens die lessen bleek hij altijd weer de beste leerling te zijn. Vandaar dat hij ingedeeld werd in Team 7. Het team waarin hij missies moest doen. Want, zo zei de Hokage. Werden de teams zo ingedeeld dat ze allen hun eigen krachten en zwakheden hadden en elkaar zo aanvulden. En aangezien hij de beste en Naruto de slechtste was zaten ze bij elkaar. Iets wat ze beiden absoluut vreselijk vonden. En dan die Haruno Sakura. Ze was hem meer tot last dan dat ze hem van dienst kon zijn. Maakte zich altijd zorgen over hem. Sasuke vond haar alleen maar irritant en dat liet hij graag merken ook. Toch leek ze het niet te begrijpen maar goed. Het was wel erg amusant wanneer Naruto op zijn kop kreeg van Sakura. Want het was geen geheim dat Uzumaki maar van twee dingen hield. Ramen en Haruno Sakura. Die laatste hield nou niet bepaald van hem en dat liet zij dan weer erg vaak merken. Samen hadden ze vele missies gedaan onder leiding van Hatake Kakashi. Sasuke vond hem nog steeds maar een apart geval. Maar keer op keer bleef hij hen verassen.

Die meiden. Wat hadden ze toch altijd? Hij deed gemeen, koud, bot. Maar ze bleven gek van hem. Sasuke rolde met zijn ogen. Hij wilde ze niet, dat was toch wel duidelijk of niet? De emotie liefde kende hij nou eenmaal niet. Of wel? Even twijfelde hij en zijn blik gleed naar Naruto die zich voorstelde en zijn haar plat, nou ja. Naruto achtig maakte. Zag hoe hij naar hem keek en keek hem toen kwaad aan. Zijn onyxkleurige ogen keihard en koud. Maar diep van binnen.. Damn hou daar mee op man! Idioot dat hij was. Sasuke schudde zijn hoofd waarbij zijn zwarte haar mee bewoog. Het leek wel alsof alles aan hem zwart was. Nou misschien was dat wel zo. En het deed hem niets. Hij was zo en als je daar problemen mee had dan was dat lekker je eigen probleem. Want het zag er nou niet bepaald naar uit dat hij uit die duisternis zou komen. Hij zonk er steeds dieper en dieper in. Eerst alleen met zijn enkels maar nu stond hij er al tot zijn middel in. Nu pas drong het eigenlijk tot hem door dat het meisje helemaal geen Uchiha Sasuke-fan was zoals Naruto zo mooi had gezegd. Nót. De jaloezie spatte van het gezicht van de blonde jongen en ergens voelde hij zich voldaan. Maar zulke momenten duurden nooit lang. Het weerklinken van de stem van het meisje deed zijn hoofd naar haar toe draaien en Naruto los laten. Damn al die tijd had hij gewoon naar hem staan staren. Dadelijk begon hij nog te kwijlen ook! Nou zo hard zou het wel niet gaan maar hij kon zo aardig kwaad op zichzelf worden. Hoewel hij dat voor de andere twee verborgen hield. Puh, het deed hem niet zoveel dat ze geen fan van hem was. Sasuke haalde zijn schouders op en keek haar doordringend aan met zijn donkere ogen. Er was iets vreemds aan haar. Ze was anders dan alle meisjes die hij kende maar dan nog. Het bleef een meisje. Toen ze ik wist het zei en naar Naruto keek, keek hij haar een beetje vreemd aan. Nou ja, whatever het zou wel. Plots draaide ze zich weer naar hem om en scheen hem te herkennen. Of hij Uchiha Sasuke was. Nee hij was Jan Piet Heijn ofzo. Natuurlijk was hij Uchiha Sasuke. ”Ja ik ben Uchiha Sasuke. Diegene waar je geen fan van was weet je nog.” zei hij nogal droog zonder al te veel emotie in zijn stem. Zijn zwarte haar viel voor zijn ogen. Maar van onder dat haar keek hij haar nog steeds aan. Hoewel hij merkte dat Naruto naar hém keek. Het liefste had hij zijn blik beantwoord maar het meisje dat zich voorgesteld had als Abigail stelde hen een vraag. Sasuke haalde zijn schouders op. ”Ik liep hier tot die idioot daar tegen me op knalde” Zijn stem klonk nu wat geïrriteerd en nu gleed zijn blik weer naar Naruto. Zijn blik was hard en koud maar hij bleef naar Naruto kijken. Again..
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
DATTEBAYO! Empty
BerichtOnderwerp: Re: DATTEBAYO!   DATTEBAYO! Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
DATTEBAYO!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Your Fate :: Het Noorden :: Huizen-
Ga naar: