Your Fate
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexIndex  PortalPortal  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 Gewoon, zitten.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aitori

Aitori

Aantal berichten : 6

Character sheet
Leeftijd: 19
Ras: Mens
Lover: You might think I love you, but I'm just playin'. :)

Gewoon, zitten. Empty
BerichtOnderwerp: Gewoon, zitten.   Gewoon, zitten. Icon_minitimedo apr 21, 2011 2:02 am

Daar zat hij dan, hij was een paar dagen weggeweest naar izjn ouders om te kijken hoe het met hen ging, maar die wouden nogsteeds niets van hem weten vanwege zijn wegloop actie. Terwijl die wegloop actie best logisch was geweest, toch? Ach, hij woond enu op zichzelf, met zijn dieren en had een bijzonder goed leven. Er kwamen wat mensen op hem af, maar hij leek er geen aandacht voor te hebben, tot een jongen, met recht opstaand blond haar naast hem ging zitten. "Ah, Kima-san." begroette Aitori hem vriendelijk, maar niet erg aanwezig, alsof zijn gedachten heel ver weg waren. "Waar ben je geweest man?" vroeg de jongen even, terwijl hij Aitori een tik op zijn wang gaf om hem weer wat naar het nu te roepen. "Ik was bij mijn ouders." bromde Aitori, Kima stond meteen op en keek zijn vriend even vragend aan "Niet bang zijn, ze willen me niet terug." voegde Aitori grijnzend toe toen hij de geschrokken blik van Kima zag "Nog nieuwe mensen op school gekomen?" Kima knikte en beogn een paar namen op te noemen, samen met een paar roddels en nieuwtjes. De bel ging en Kima stond al klaar om richting de school te lopen, maar Tori bleef gewoon zitten "Kom je niet?" "Zeg maar dat ik nog weg ben." zei Aitori met een glimlachje "Ik heb nog even geen zin om naar school te gaan." zijn vriend vertrok en hij zat nu alleen op het schoolplein.
Terug naar boven Ga naar beneden
Taima

Taima

Aantal berichten : 5

Character sheet
Leeftijd: 14 jaar
Ras: Weerwolf
Lover: not

Gewoon, zitten. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gewoon, zitten.   Gewoon, zitten. Icon_minitimedo apr 21, 2011 4:33 am

Goed, daar was ze nu. Weer eens naar school, dat stoffige gebouw. Waarin je zo in slaap viel, tenzij er een spannende les was. Maar meestal waren ze saai, tenzij er een leerkracht voorlas. Dan kon het leuk zijn, en was wel een juf. Die vaak voorlas, jammer genoeg was die alleen op Dinsdag en vrijdag. Ze gaf rekenen, wat ze best wel leuk deed. Maar daar was ze nu, het viertienjarige meisje. Ze bewoog zich zachtjes door de gangen, terwijl ze vlug om zich heen keek. Sommige keken haar ook aan, maar gingen vlug weer door. Taima stond stil, naar wat zal ze nu gaan? Misschien gaf iemand billogie. Taima ging een kast in, het was de schoonmaakkast.. Ze stapte over een omgevallen bezem, en deed het licht aan. Daarna deed ze de deur vlug weer dicht. Even keek ze zoekend rond, waar was het nou? Oh ja, boven die kast. Een grote houten kast, die de ruimte helemaal vulde. Taima klom er met moeite op, en was toen bij het begin van de luchtkoker. Ze maakte het rooster los, wat niet zo goed vast zat. En opeens was er een Sneeuwpanter, in plaats van Taima. De sneeuwpanter ging de koker in, en liep voorzichtig weg. Taima sloop zo zachtjes mogelijk door de lange tunnel, want je kon gebonk horen. Beneden haar. Haar oren bewogen zachtjes, terwijl haar snorharen oplettend waren. Ze waren naar voren gestoken. Beneden Taima klonken stemmen, en de deurtjes van kluizen, die open gingen, en dicht. Taima hoorde ook het geristel van bladeren. Opeens dtong er een sterke geur haar snuit in, ze was bij de kantine aangekomen. Nieuwschierig keek ze door het rooster, wat daar was, naar de kantine. Het was niet druk, er zaten wat leeringen te eten, of hun huiswerk te maken. Taima sloeg de hoek om, en ging weer verder. Hopelijk kwam ze nu bij een leuke les. Toen ze een vrouwestem hoorde, ging ze rennen. Daar was een les, ze vergat dat het hard klonk, als ze rende. ze kon niet zo hard gaan, als meestal, als ze de ruimte had. Maar de holle ruimte zorgde ervoor, dat het geluid versterkte. Beneden haar klonken de stemmen. Ze hield halt, bij een rooster dat op het schoolplein uit keek. Daar zat een oudere jongen, op een bank. Taima stoot tegen het rooster, dat met hels kabaal op de stenen grond viel. Gelukkig overstemde de bel het geluid. Taima sprong door het gat, en ging naar de jongen toe. Ze sprong naast hem, terwijl haar gele ogen hem aankeken. Haar witte vacht bewoog zachtjes met de wind.
Terug naar boven Ga naar beneden
Aitori

Aitori

Aantal berichten : 6

Character sheet
Leeftijd: 19
Ras: Mens
Lover: You might think I love you, but I'm just playin'. :)

Gewoon, zitten. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gewoon, zitten.   Gewoon, zitten. Icon_minitimedo apr 21, 2011 4:48 am

Aitori had nog een tijdej voor zich uit gekeken, tot hij de tweed ebel hoorde, iedereen dei nu de les binnen zou komen zou te laat zijn en de middag na moeten blijven. Maar als je helemaal niet kwam had je dat probleem niet, dan kon je de volgende dag gewoon zeggen dat je ziek was ofzo en vergeten was te bellen. In zijn geval kon je het toch niet aan ouders navragen. Hij keek naast zich toen hij de bank voelde trillen en schoof direct een stuk op toen hij een panter naast zich zag zitten. Wat deed een panter hier?! Je zag nou niet bepaald elke dag een panter op een schoolplein, al helemaal geen sneeuwpanter, die in dit land ook nog heel zelfdzaam waren. Maar toen Aitori merkte dat het dier hem recht aankeek, maar niet aanviel, ging hij meteen wat ontspannener zitten. Het dier had geen kwaad in de zin. "Uhm... Hee." zei hij wat onhandig, ookal zou het dier hem waarschijnlijk niet kunnen horen, hij had ergens gelezen dat het dieren kalmeerde als je tegen ze praatte en bij zijn dieren hielp het. "En, wat doet zo'n mooi beest als jij op zo'n saaie plek als deze?" hij verwahctte geen antwoord en lachte even om zijn eigen stomzinnigheid. "Ik het goed als ik je aanraak?" vroeg hij rustig, dat had hij altijd al willen doen, gewoon zijn hand op de kop van een wild dier leggen, hij hielt ruztig zijn hand richting de panter, als deze gromde zou hij de hand meteen terugtrekken, maar als de panter het toe liet zou hij het zo op haar hoofd leggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Taima

Taima

Aantal berichten : 5

Character sheet
Leeftijd: 14 jaar
Ras: Weerwolf
Lover: not

Gewoon, zitten. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gewoon, zitten.   Gewoon, zitten. Icon_minitimedo apr 21, 2011 5:01 am

De paarse jongen keek haar verbaast aan, en zei wat onhandig, "Uhm... Hee.". Taima keek hem vragend aan, de jongen praatte verder, "En, wat doet zo'n mooi beest als jij op zo'n saaie plek als deze?" vroeg hij. Taima mauwde het antwoord, ''Les volgen.'' de jongen verstond haar niet, en lachte even. Taima snorde met hem mee, gezellige jongen. Ze likte haar lippen, en stond toe dat de jongen haar aaide. Z|e gaf een kopje tegen zijn hand. En sprong daarna op de grond, ze keek de jongen rustig aan. Daarna rolde ze over de stenen, een gaap ontging haar. Ze stond op, en schudde het zand van zich af. Over haar vloog een vogel, Taima sloeg naar hem. Maar miste, even sprong ze naar de vogel, Maar eigenlijk was ze niet zo in jachtstemming. Taima grijsde naar de jongen. Terwijl ze op haar achterpoten ging staan. En daarna was ze opeens weer Taima. Het straatmeisje. ''Hi, ik ben taima..'' stelde zij zich voor. Terwijl ze de paarse jongen aankeek. ''Ik leef op straat, en ga niet zo vaak naar de les.'' zei ze. Haar ogen waren nu blauw. Dat was altijd zo, haar ogen veranderde mee. Als mens blauwe, als dier gele. De jongen zal wel verbaast zijn, hoe vaak maakte je nou zo iets mee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Aitori

Aitori

Aantal berichten : 6

Character sheet
Leeftijd: 19
Ras: Mens
Lover: You might think I love you, but I'm just playin'. :)

Gewoon, zitten. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gewoon, zitten.   Gewoon, zitten. Icon_minitimedo apr 21, 2011 5:11 am

Toen de panter ene kopje tegen zijn hand gaf ging hij even voorzichtig met zijn ene hand over haar kop heen en kriebelde met zijn andere hand onder haar kin. Grappig, de panter gedroeg zich net als een kat, jammer genoeg sprong het beest even later op de grond en Aitori volgde al haar bewegingen met zijn ogen. Toen de panter langzaam van form veranderde keek hij er met grote ogen naar én de verbazing werd toen er opeens een jong meisje voor hem stond zo groot dat hij nog net niet achterover van de bank viel. "T-Taima-san, eh?" herhaalde hij zo beleefd mogelijk, maar wat er gebeurd was moest hem nog even bezinken. Toch kon hij zich aardig snel aan situaties aanpassen en was hij na de volgende zin die Taima uitgesproken had alweer helemaal de gewone en glimlachte eveen een brede, bijna schattige, glimlach naar het meisje. "Ik ook niet." gaf hij toe op haar opmerking dat ze niet vaak naar de les ging. Hij klopte even naast zich en keek even voor zich uit "Dus, wat ben je..?" vroeg hij wat afwezig "Een tovenaar?" gokte hij "Wacht... Je bent een meisje... Dus dan... Een heks?" hij grinnikte even en keek haar vragend aan, waarschijnlijk was dat het niet "Een shapeshifter?" hij had iets waarover gelezen in een boek, maar hij had er nooit echt in geloofd. Maar nu was er zoiets voor zijn neus gebeurd en begon hij er toch behoorlijk anders over na te denken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Gewoon, zitten. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Gewoon, zitten.   Gewoon, zitten. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gewoon, zitten.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Your Fate :: School :: Schoolgebouw-
Ga naar: