Your Fate
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexIndex  PortalPortal  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 Wraaak

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rita

Rita

Aantal berichten : 56

Character sheet
Leeftijd: 15
Ras: Vampier
Lover: Op een dag zal wel iemand op mijn coowle hoetjes vallen. Maar die dag zal nooit aan breken dat is wel triest

Wraaak Empty
BerichtOnderwerp: Wraaak   Wraaak Icon_minitimema apr 18, 2011 7:37 am

Haar ogen glansden over de glansende zee heen. Het was prachtig als de zon hier weer eens een keertej op scheen. Dat gaf z'n magis effect. Haar gedachten waarren heel evetjes weg gespoeld tot dat ze een harde klap kreeg op haar rug. Ze knalde met een noot gang op het zandt. Een harde klap was er te hoorren op het strand. Voorzichtig keek ze om om te kijken wie dit gedaan hat. Haar ogen kregen een kwaade kille rode kleur. Woest keek ze naar de groep jongens. Deze jongens kende ze, ze zaten in haar klas en deden altijd vervelendt. Elke dag zwors ze op wraak maar nu wist ze het zeker. Ze zal wraak nemen. Haar ogen stonden onder vuur van het boos zijn. Met een ruk stondt ze op met nog steets haar ogen strak op de jongens gezet. 'Sukkels!' schreeuwde ze hard tegen ze. Ze stoormde naar voorren om een van de jongens een harde klap in zijn gezicht te geven tot dat de jongen waar ze de klap bijna aan gaf haar vust vast pakte. Woest rukte ze zich los uit de hand van de jongen. 'Rot gewoon op!' riep ze met een velle stem. Ze keek de jongens om de beurt aan maar blijkbaar namen ze de bootschap anders op. Ze liepen met z'n allen dichter naaar haar toe. Waardoor ze wel achter uit moest gaan lopen naar de richting van de zee. Met nog steet seen woeste blik op de jongens gevestigt liep ze achter uit en nog steet niet in de gaten dat ze het water in liep. Ze schrok van een van de jongens die naarvooren sprinten en haar vast klemde bij haar keel. Ze viel naar achtere in het water.
De jongen hat nog steets haar keel vast waardoor ze moeilijk kon adem halen onder water. Ze schopte met haar benen tegen de jongen aan maar blijkbaar werkte dat niet. De jongen zei nog wat tegen haar maar door de druk onderwater kon ze het niet hoorren. Ze sloot haar ogen toen ze haar adem bijna veloren hat. Ze moest haar laatste energie nog bewaren voor haar ademhaling. De jongen liet haar keel los en geschokken rende de groep jongens weg. Ze zee kwam wat naar achteren toe. Het leke net dat de zee haar hielp. Haar gezicht kwam weer een beetje bovenwater waardoor ze weer een beetje kon ademen. Ze hielt haar ogen nog stijf dicht want je wist nooit wat er nog kon gebeuren. Voet stappen klonken op het natte zand en liepen naar haar toe. Nog niet besefent wie het was wachtte ze af wat er zou gebeuren.


[Srry als er veel typ fouten in staan, ik schreef een beetje haastig Mauw ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Miko

Miko

Aantal berichten : 28

Character sheet
Leeftijd: 12 jaar
Ras: Weerwolf
Lover: Go away creep D:

Wraaak Empty
BerichtOnderwerp: Re: Wraaak   Wraaak Icon_minitimema apr 18, 2011 10:54 pm

Blootsvoets liep er een klein meisje langs het strand. Niet echt iets wat je bijzonder kon noemen aangezien het best lekker weer was. Haar schoenen waren met de veters aan elkaar geknoopt en bungelde nu langs haar nek als een soort overgroot sieraad. Boven haar hoofd kwetterde een vogeltje schel. 'Kijk daar!' Hoorde het meisje. Nieuwsgierig keek ze om, een paar jongens zaten in het water en duwde iemand onder. Ze lachte vermakelijk. Met een zuur gezicht liep Miko wat dichterbij. Wat een rotjochies, ze waren dan wel ouder en groter dan maar ze gedroegen zich niet zo. Als een soort straf nam een grote golf hen te grazen en spoelde ze weg. Als een paar half verzopen katjes kwamen ze uit het water. Rechtte snel hun rug en verdwenen zo snel als ze konden. Grinnikend keek Miko naar hun ruggen, zoveel waardigheid hadden ze toch niet meer over. Haar blik ging weer naar het kind dat daar ergens nog moest liggen.
Kort huiverde Miko toen het water over haar voeten spoelde. Erg koud was het niet maar het meisje had er een hekel aan om nat te worden. Het bleek een meisje te zijn die wat ouder was dan haar. Ineengedoken met haar hoofd net boven water bleef ze zo zitten. Vragend boog Miko zich over het meisje en pakte haar daarna bij de kraag. Miko tilde het meisje wat omhoog. Niet te hard anders lag ze zo zelf in het water. 'Ze zijn weg, kom uit het water.' Er klonk wat dwingends in haar stem maar de gedachten om straks ook door een golf geschept te worden zat haar niet erg lekker. 'Trek haar gewoon mee.' Kwetterde haar vogeltje die nu op haar schouder landde. Miko zuchtte en pakte het meisje bij de hand om haar te begeleiden naar het droge.
'Ik ben Miko, dat is Paku mijn vogeltje.' Stelde het meisje zichzelf voor. Kort keek ze omhoog. Haar strik zat weer is verkeerd. Met een kort rukje trok ze hem recht. 'Gaat het een beetje?' Miko stond er wat hulpeloos bij. Ze had geen handdoek bij zich om het meisje aan te bieden aangezien ze alleen een wandeling wou maken met Paku. Rustig plofte Miko neer totdat het meisje een beetje op adem zou komen.

-Mag ik? :3 -
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wraaak
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Your Fate :: Het Oosten :: Strand-
Ga naar: