Your Fate
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexIndex  PortalPortal  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 Not good [open]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Izumi

Izumi

Aantal berichten : 106

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Vampier
Lover: Maybe ever

Not good [open] Empty
BerichtOnderwerp: Not good [open]   Not good [open] Icon_minitimema apr 18, 2011 5:45 am

[Sorry kon geen beteren titel verzinnen.]

Ze kwam met de bus aan. De bus stopte vervolgens bij de bushalte. Izumi spate eruit vervolgens ging ze het Gafe binnen. Izumi liet een korte blik over glijden. Ze zag mensen aan de bar zitten met een glas bier. Ze zag veel jongeren eten drinken en dansen. Ze was nu in de meest bezochte cafe van de stad. Een lichte grijns versierde haar lippen. Ze liep naar de bar toe en wijste naar de kaart waarop cola stond. Ze gaf het geld en dronk de cola op. Vervolgens zette ze het glas weer neer en liep naar een bank toe. Ze pakte haar Ipod uit haar zak en begon liedjes te luisteren. Ze at gouwgum op die ze in haar zak had. Ze haalde de vel papier er vanaf en stopte dat in haar mond. Het was een lekkere smaak aardbeien. Ze stond vervolgens op en liep naar de bar. Ze grijnste kort waarna ze een kleine grinnik liet horen. Het werd al een beetje donker buiten. Ze zou straks veranderen in een echt vampier. Ze hield van het donker maar ook natuurlijk van muziek. Ze zag een jongen aanlopen die boos naar haar keek. Izumi dacht wat moet hij nou weer? Zeker dronken ofzo. Hij stapte boos naar haar toe. 'Wat moet je, me aanstaren?!' Zij hij met een dreigende toon. Izumi keek op maar gaf geen antwoord op zijn vraag. De onbekende jonge gaf haar een klap in haar gezicht. "Waarom doe je dat?!" Zij ze kil. Ze wierp een ijzige blik naar hem. Izumi pakte hem in de houdgreep en smeet hem op de grond. Izumi grijnste en lachtte met een spottende toon.
De jongen keek boos op maar zweeg hij liep weg naar een groepje jongens en liet niks meer van zich horen. Izumi dacht: Zo ook weer gehad. Ze zuchtte eens diep. Altijd als het donker werd en ze veranderde in een vampier kreeg ze een rode gloed in haar ogen. Groen met rood dus eigenlijk, ze wachtte af wat er ging gebeuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Niels

Niels

Aantal berichten : 181

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Vampier
Lover: Maybe you are the one!

Not good [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Not good [open]   Not good [open] Icon_minitimema apr 18, 2011 7:07 am

Niels liep in het cafe, hij ging even naar de bar toe en vroeg: ''Mag ik een cola?'' Het meisje gaf hem een cola, en Niels dronk die rustig op. Daarna zette hij hem neer, en liep weg. Hij had wel betaald natuurlijk. Toen hij de deur uitstapte, maar het werd donker dus hij ging snel weer naar binnen. Hij moest hier weg zien te komen hoe dan ook, niemand hoefde te weten dat hij een vampier was. Er was maar een iemand die het wist, dat was Izumi. Zij was zelf ook een vampier, maar Niels zou het eigenlijk nooit zeggen, maar ze vroeg het zelf aan hem. Niels schudde zijn hoofd en ging ook maar even op een bankje zitten, even verderop merkte hij een opstand op. Het was een jongen en een meisje, hij herkende het meisje niet maar had haar volgens hem wel eens gezien. Niels schudde zijn hoofd en keek met een vals glimlachje toe hoe het meisje de jongen in de houdgreep legde. Niels glimlachte en keek om zich heen. Pas toen het meisje zich om draaide herkende hij haar het was Izumi. Hij merkte dat haar altijd zo groene ogen een rode gloed had. Zijn ogen werden ook rood en hij deed zijn glimlach snel weg, anders zouden zijn hoektanden echt goed zichtbaar zijn. Hij stond op en liep naar Izumi, hij knikte en zei: ''Hallo Izumi.'' Nu het allemaal nog niet zo erg was maakte hij er ook geen groot probleem van. Het was misschien, eigenlijk wel zeker. Een probleem, maar nu nog niet zo groot.
Terug naar boven Ga naar beneden
Izumi

Izumi

Aantal berichten : 106

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Vampier
Lover: Maybe ever

Not good [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Not good [open]   Not good [open] Icon_minitimema apr 18, 2011 7:19 am

Izumi zuchtte en luisterde verder naar haar Ipod. Ze ging over een maand hier optreden. Ze ging zingen en gitaar spelen. Dat kon ze erg goed. Ze had er hard voor getraint en over een maand was het de grote dag. Ze mog hier gratis eten en drinken omdat ze hier de gasten nu vermaakte nou eigenlijk over een maand dan. Ze deed haar oordopjes uit en deed dat in haar zak. Ze keek naar de bar ze zag daar een jongen zitte die cola dronk. Ze herkende hem niet maar iets aan zijn paarse haar herkende hij iemand in maar precies wie wist ze tot nu toe nog niet. Een lichtte grijns versierde haar lippen. Ze begon langzamerhand een vampier te worden maar dat probeerde ze zo veel mogelijk te verbergen. Ze liet een korte blik glijden over anderen mensen heen. Ze zag dat ze ook moeite hadden. Ze zag duidelijk dat hun ook vampier waren. De meeste wel iniedergeval. De gewonen mensen gingen weg maar sommige bleven ook. Ze zag een bekent die naar haar toe kwam het was Niels ze glimlachte kort. "Goedeavond mijn heer." Zij ze op een spottende toon met een glimlachje. Het was als een soort grapje bedoelt maar ze wist niet of hij het wel zo op vatte. Izumi had altijd een kotelefoon op maar waarom wist ze niet precies ze kon nog duidelijk horen soms had ze hem af maar meestal had ze hem op zoals nu in het zwembad niet natuurlijk. Ze had een bruin met zwart en wit zoals gewoonlijk. "En hoe gaat het met je?" Vroeg ze vriendelijk maar met wel een kille ondertoon in haar stem. Ze lachtte vriendelijk en wachtte af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Niels

Niels

Aantal berichten : 181

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Vampier
Lover: Maybe you are the one!

Not good [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Not good [open]   Not good [open] Icon_minitimewo apr 20, 2011 12:17 am

Niels keek rond naar alle dronken mannen jongens, de domme zuip lappen. Altijd maar drinken, alsof dat fijn is om de volgende dag kei ziek te zijn. Hij keek afkeurend naar de mannen en jongens en richtte zijn blik op Izumi. Hij hoorde haar iets zeggen, "Goedenavond mijn heer." Niels glimlachte naar haar en zei terug: ''Goedenavond mevrouw.'' Hij zei het terug op een kille, maar spottende toon, het was niet slecht bedoeld. Niet slecht spottend nee, leuk spottend als een grapje. Hij knikte even naar haar en vervolgde: ''Met mij gaat het goed, en met jou?'' Hij glimlachte even en vervolgde zijn blik op de andere mensen die hier waren, de meeste waren dronken. Maar ze gingen allemaal weg, de bar bleef nog lang open tot 12 uur ongeveer. Maar de mensen verlieten nu al de bar, niet zo raar het was ook al 11 uur. Niels keek rond, er waren nog maar zo'n 15 mensen met Izumi en hem meegeteld. Waarom ging iedereen vanavond zo vroeg weg? Meestal gingen de mensen echt pas om 12 uur weg, zeker omdat het volle maan is. En de meeste mensen denken dan dat de weerwolven hier komen om te feesten en te vechten. Geklets wat Niels betreft allemaal geklets, de weerwolven mochten soms wel vechten, maar niet perse op volle maan. Dat waren allemaal fabeltjes. Niels vervolgde zijn blik weer op Izumi en wachtte op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Fee

Fee

Aantal berichten : 21

Character sheet
Leeftijd: 9
Ras: Mens
Lover:

Not good [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Not good [open]   Not good [open] Icon_minitimewo apr 20, 2011 5:35 am

Ze keek op haar horloge toen ze door de winkel straat liep. Het was ongeveer al 10 uur. Ze grijnsde, ze hielt er van om stiekem van huis weg te lopen en dan naar het cafe te lopen. Ze zette een duivels grinnikje op. Vals wat ze was. Haar oog blik wierp de andere kant op waar een de cafe stondt. Ze liep er wat zelf verzekerd naar toe. Ze kende deze plek erg goed omdat ze hier vaak kwam als ze ze zich vervelde. Ze opende de deur van de cafe en liep vervolgens naar binnen. Ze wierp een blik over de cafe heen. Er zaten weinig mensen. Daar schrok ze wel een beetje van want meestal staat het hier vol met mensen. Een vals grijns verscheen op hara gezicht en liep vervolgens naar de bar toe. Een meisje kwam naar haar toe en zei met een alte vriendelijke stem: Hallo kleintje, moet ik je ouders bellen ben je verdwaald. Ze zuchte 'Tuurlijk niet, geef me nu maar een colatje.' zei ze met een botte stem. Ze zach dat het meisje schrok van haar omverwachtse omkeert in haar stem. Ze zette de cola op de tafel neer. Snel graaide Fee de cola van de bar af. Ze draaide zich vervolgens om en wierp een blik over het cafe heen. Waar zou ze een snaar toe gaan. Haar blik bleef glijden over het cafe heen tot dat ze haar blik wierp op haar zus en een jongen. ze grijnsde diep. Hat ze nu eindelijk eens een jongen gevonden? Ze liep er naar toe. Ze ging naast haar zus staan en keek vervolgens de jongen aan. Hij hat paars haar met blauw achtige ogen. Ze grijnsde 'Halloow.' zei ze toen tenslotte met een mistririeuze stem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Not good [open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Not good [open]   Not good [open] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Not good [open]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Your Fate :: Het Noorden :: Cafe-
Ga naar: