Your Fate
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexIndex  PortalPortal  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 Zoetigheid en kattekwaad. [ Open! ]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shinobu

Shinobu

Aantal berichten : 26

Character sheet
Leeftijd: Acht
Ras: Vampier
Lover: ... D:

Zoetigheid en kattekwaad. [ Open! ] Empty
BerichtOnderwerp: Zoetigheid en kattekwaad. [ Open! ]   Zoetigheid en kattekwaad. [ Open! ] Icon_minitimeza apr 16, 2011 4:06 am

De zon stond hoog aan de hemel terwijl er geen wolkje aan de lucht was. Vogels floten en insecten zoemden rond je oren. Het was een typische lentedag en de winkelstraat was druk bevolkt. Iedereen wou zomerkleding kopen voor als het echte warme weer er aan kwam. Jongeren hingen rond, aten een ijsje of een suikerspin en dolden wat met elkaar. Hoog boven de winkelstraat, op een gebouw zat een klein meisje naar de mensen onder haar te staren. Vanaf waar zij zat, leken het net mieren die doorelkaar krioelden bepakt en bezakt met tassen. Haar katana hing op haar rug en haar muts zat scheef op haar hoofd. Het kleedje dat ze aanhad had ze tot haar knieën getrokken en haar haar hing bijna voor haar gezicht. Met haar vingers 'porde' ze de mensen onder haar en met haar voeten 'trapte' ze ze dood, al lachend. Niemand wist dat ze hierboven zat of hoe ze daar was geraakt. Shinobu wel, ze was een van de beste freerunnes ooit. Ze kwam zonder moeite elk gebouw op en af, een fluitje van een cent. Plots rook ze een zoetige geur, en het water liep al in haar mond. Ze grijnsde en stond recht. Haar katana tikte tegen haar rug aan, terwijl ze van gebouw naar gebouw sprong, tot ze een donker steegje tegenkwam. Daar klauterde ze van de muur af tot ze de grond aan haar voeten voelde. Daar gooide ze haar katana ergens tegen de muur en ging aan de rand van de muur staan, loerend.

Langzaam kwam ze vooruit, haar ogen maar naar een doel gericht. Datgene waar de zoete geur vandaan kwam. Ze wou het, ze moest het hebben! Ze hield niet meer lang zonder. Maar zou ze het wel doen? Er was immers veel volk daar. Teveel die het zouden zien. Achja, wat boeide het. Ze zou wel ergens heen vluchten. Voet per voet kwam ze vooruit, ze duwde mensen aan de kant die op hun beurt vreemd naar haar keken. Wat zou dat kleine meisje van plan zijn? Ze kwam dichter bij haar prooi en haar maag begon te rammelen terwijl ze haar lippen aflikte. Zo dichtbij, ze had het bijna in haar macht. Nog een paar stappen en haar honger zou gestild worden. De geur werd sterker en maakte haar bijna wild, maar ze moest nu niet als een dolle gek op datgene wat ze wou afspringen. Dat zou teveel opvallen. Maar, het was zo lekker! Ze balde haar vuisten, haar lippen kwamen van elkaar af en haar hoektanden waren kort zichtbaar. Ze grijnsde, het was nu of nooit..


'Zou ik misschien een paar donuts mogen?' vroeg haar kinderlijke stem beleefd aan de vrouw achter de toonbanken. 'Maar natuurlijk, mijn kind. Hoeveel zou je er willen hebben?' Shinobu keek even snel naar de zakken die dichtbij de toonbank lagen en merkte op dat er verschillende maten bestonden. 'Neem de grootste zak maar die je hebt, en stop 'm goed vol alstublieft.' sprak ze met een brede glimlach. 'Ach, zijn ze voor je familie?' Shinobu's glimlach verdween en keek de vrouw even vol ongeloof aan. 'Nee, ze zijn voor mezelf hoor.' De vrouw achter de toonbank trok haar beide wenkbrauwen op en wou net aan het kind vragen of ze nog wel goed bij haar hoofd was. Wie zou er nu zo'n grote zak donuts voor zichzelf willen? Maar aan de serieuze blik in Shinobu's ogen zag ze dat ze het meende. De vrouw pakte een tang en het grootste formaat van de zakken in haar handen en stopte deze vol met donuts. 'Ehm, alsjeblieft meisje, dat is dan 17 euro en 99 cent. Shinobu toverde snel wat geld tevoorschijn, niet bewust dat het zo duur was. Ze had immers de grootste zak uitgekozen. Tja, als ze haar donuts maar had. Ze nam de zak aan en draaide haar met een brede grijns om. De mensen die achter haar stonden vroegen aan de vrouw of dat kind nog wel goed wijs was. Zo kreeg ze alleen toch maar rotte tanden? Shinobu lachte in zichzelf. Ze hadden geen idee.

Met haar mond vol donut liep ze tussen de mensen door. Ze was hier blijkbaar de kleinste die hier rondliep maar daar trok ze zich niks van aan. Ze had haar dagelijkse dosis zoetigheid in haar handen, alleen moest ze nu dat geld terug zien te vinden. Met haar hand die plakte van het goedje dat uit sommige donuts kwam, graaide ze ongezien in de zakken van een man. Daar haalde ze wat kleingeld en een parkeerboete uit. Snel liep ze verder en een eindje verderop achtervolgde ze een vrouw die er redelijk rijk uitzag. Langzaam tilde ze haar hand omhoog en reikte Shinobu naar haar handtas, maar toen gebeurde er iets wat ze niet had verwacht..
Terug naar boven Ga naar beneden
Kyona

Kyona

Aantal berichten : 11

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Vampier
Lover: I Look Like A Sweet Girl But I'm A Real Biatch ! *Rauwch*

Zoetigheid en kattekwaad. [ Open! ] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zoetigheid en kattekwaad. [ Open! ]   Zoetigheid en kattekwaad. [ Open! ] Icon_minitimezo apr 17, 2011 10:23 am

Kyona was aan het wandelen door de winkelstraat opzoek naar nieuwe kleren. Ze had nog niets moois gezien maar ze had wel goede kleren aan. Ze ging een winkel binnen en zag een leuk rokje, topje, witte skinny jeans en nog wat dingen. Alle kledingstukken nam ze mee naar de pashokjes. Ze had nu het rokje aan met een topje en een kort vestje ze stond er wel goed mee maar de prijs was echt groot. Ze was aan het twijfelen om het outfitje te kopen. Het zou 68,15€ kosten. Ze ging terug in haar pashokje en deed het uit. Ze bleef twijfelen en sms'te naar haar bff :'Ik heb een leuk outfitje gezien enzo maar het kost 68.15€ kopen of niet?' Een paar minuutjes later stuurde ze terug :' Kopen!'. Kyona glimlachte en ging naar de kassa. Kyona was niet rijk maar ook niet arm, ze had wel geld. Ze stak haar bankkaart in het apparaatje, voerde haar pincode in en ging verder. Ze was blij dat ze het hadgekocht. Ze liep de straat terug op. Ze zag een meisje ,niet oud, van iemand stelen. Wanhopig waarschijnlijk. Ze rolde eventjes met haar ogen en voelde al dat het kind in haar tas zat. Ze draaide zich om en het kind schrok zich rot. Ze pakte het kind bij haar arm, kneep niet, maar nam haar mee naar een leeg bankje. Ze keek het kind in de ogen aan en zei :' Waarom steel je ? Je weet toch dat dat niet mag?'. Ze' was niet echt boos op haar alleen vond ze het spijtig dat een kind van onder de 10jaar al begon met stelen. Het kon ook zijn dat het een zwerfkind zou zijn maar dat werd al direct uitgesloten. Ze had redelijk goede van kwaliteit kleren aan. Ze trok een wenkbrauw op en zei :'Wel?'. Ze wou echt weten waarom ze stal. De zon scheen hard en ze deed haar vest los. Ze veegde wat zweetdruppels van haar hoofd af en zag dat het kind een zak donuts had. 'Die heb je toch ook niet gestolen he?'. Waarom zou ze stelen. De wind blies zachtjes in het gezicht van Kyona en haar haar ging mee in de richting van de wind.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Zoetigheid en kattekwaad. [ Open! ]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Your Fate :: Het Noorden :: Winkelstraat-
Ga naar: