Your Fate
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexIndex  PortalPortal  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 Whatcha doin' up there?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shinobu

Shinobu

Aantal berichten : 26

Character sheet
Leeftijd: Acht
Ras: Vampier
Lover: ... D:

Whatcha doin' up there? Empty
BerichtOnderwerp: Whatcha doin' up there?   Whatcha doin' up there? Icon_minitimedo apr 14, 2011 7:32 am

haar blote voeten raakte de grond op een ritme. Een ritme dat eerst langzaam ging, maar zichzelf opvoerde naarmate ze dieper het bos inliep. Waarom ze zo snel liep? Geen idee. Ze had gewoon zin om te rennen, om de wind in haar gezicht te kunnen voelen. Als ze rende, dan voelde ze zich vrij. Vrij van de alledaagse sleur in de stad of in de school. Als ze rende moest ze niet nadenken over een te moeilijke wiskunde oefening of een tekst van Frans, waar ze toch geen woord van begreep. Een kinderlijke lach steeg op vanuit haar borst, toen ze omhoog sprong en in een van de bomen klom. Door haar sterke armen en licht gewicht ging dit als een fluitje van een cent. Ze ging op een tak zitten, liet zich naar achteren vallen en haakte haar benen rond de tak. Zo hing ze daar, als een vleermuis, ondersteboven. Haar haren waren nat van de regen en hingen in slierten naar beneden. De muts op haar hoofd zwierde ze naar boven, en hij belande netjes aan de tak. Daar bleef hij aan het riempje hangen en bewoog kalm mee met de wind. Ze sloeg haar armen over elkaar en sloot haar ogen. Ze concentreerde zich op de geluiden van de omgeving en de geuren die het met zich meedroeg. Ze genoot ervan, hier zo aan de takken te hangen, dicht bij het meer dat achter haar lag. Het golven van het water, de vissen die erin zwommen, het geplons van de regen die erin viel. Alles liet haar tot rust komen. Overdag kwam ze hier niet graag, teveel stervelingen die kabaal kwamen maken en elkaar onderduwden. Ze snapte niet dat ze zoveel plezier konden maken ín het water. Dat was nat, koud en niet leuk. Als je er te lang in bleef, begon je te rimpelen. Ze haatte het om te zwemmen in een meer, maar de regen die op haar viel deed haar niks. Ja, Shinobu was een raar meisje, maar wat anderen van haar vonden deed haar niks.
Terug naar boven Ga naar beneden
Amy

Amy

Aantal berichten : 50

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Vampier
Lover: Can you catch me?

Whatcha doin' up there? Empty
BerichtOnderwerp: Re: Whatcha doin' up there?   Whatcha doin' up there? Icon_minitimevr apr 15, 2011 3:11 am

Amy zat bij het meer, ze had net gedronken. Niet van het meer natuurlijk nee van een bloed zakje. Dat was wat Amy vaak dronk, maar die gingen ook op en ze moest aan nieuwen zien te komen maar hoe? Misschien stond er wat in het boek van haar over over over over over groot vader. Ja haar 5x overgrootvader. Het was geen normale man geweest dat zeker niet, haar hele familie was niet normaal ook niet voor vampiers. Nee ze had een bekende familie een van de beste vampier familie's in eeuwen. Haar 5x overgrootvader, had de familie gesticht. Trainden zijn kinderen zelfs, en nu nu was Amy er ook bij. Amy stond maar weer op en liep door, ze keek om haar heen en zag in de verte een meisje die aan een tak hing. Amy ging er op af, ze maakte wel een beetje geluid om haar niet te laten schrikken. Behendig klom Amy in de boom en ging naast haar hangen, ze zei rustig: ''Hallo daaar.''
Terug naar boven Ga naar beneden
http://animalpower.actieforum.com/
Shinobu

Shinobu

Aantal berichten : 26

Character sheet
Leeftijd: Acht
Ras: Vampier
Lover: ... D:

Whatcha doin' up there? Empty
BerichtOnderwerp: Re: Whatcha doin' up there?   Whatcha doin' up there? Icon_minitimeza apr 16, 2011 3:45 am

Haar reukzin was vele malen beter dan die van de mens, dus kon ze dingen op een erg lange afstand al ruiken. Een grijnsje sierde haar gezicht, toen ze rook dat de bakker in de stad weer verse zoete donuts aan het maken was. Oh, wat hield ze toch van die zoetigheden! Wit geglazuurde donuts met gekleurde hagelslag, chocolade donuts, roze donuts. Donuts, donuts, donuts! En snoep! Shinobu was een echte zoetekauw. Als je haar snoep boven het hoofd hield, zou ze het zeker willen afpakken. Een zwakte, waarvan de meeste het schattig vonden. Eigenlijk had ze best wel zin in een donut. Ze wou haar tanden in de ronde, sponsachtige structuur zetten en... Plots hoorde ze het kraken van takken, voetstappen en een vlaag van wind die veroorzaakt werd door iets of iemand. 'Hallo daar.' hoorde ze een stem zeggen. Shinobu opende een oog en keek naar de persoon die pal naast haar hing. Ondersteboven. 'Eh, hoi.' sprak haar kinderlijke stem van acht. Ze opende nu ook haar andere oog, en haar twee fel gele ogen waren nu goed zichtbaar. Als iemand erom vroeg, waarom haar ogen zo anders waren dan de rest, dan loog ze altijd dat ze kleurenlenzen droeg. Ze keek naar het meisje naast haar, dat duidelijk ouder was dan haar. Ze had zwart lang haar dat nu ook naar de grond gericht hing. Shinobu zelf had heel erg lang blond haar, dat altijd wild onder haar muts uitstak. 'Wat doe je hier?' vroeg ze, om de stilte te verbreken. Het was geen vijandige vraag, maar gewoon.. een gewone vraag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Whatcha doin' up there? Empty
BerichtOnderwerp: Re: Whatcha doin' up there?   Whatcha doin' up there? Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Whatcha doin' up there?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Your Fate :: Het Oosten :: Meer-
Ga naar: