Your Fate
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexIndex  PortalPortal  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 Alone, save, now..

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hanabi
Admininstrator
Hanabi

Aantal berichten : 98

Character sheet
Leeftijd: 14,5
Ras: Vampier
Lover: Once I will love someone, but not just someone..

Alone, save, now.. Empty
BerichtOnderwerp: Alone, save, now..   Alone, save, now.. Icon_minitimedo apr 14, 2011 4:21 am

Ze wierp een blik naar de rood-oranje hemel, de zon daalde langzaam en het zal vanzelf donkerder worden en de maan zal aan de hemel verschijnen. Niet dat het haar nou écht kon schelen, toch voelde ze zich 's nachts fijner dan met de zon. Ze hield van de donkerde hemel, ze spitste haar oren en wierp haar blik naar de bosjes. Niks, mooi zo. Ze had geen zin om gestoord te worden op deze plek, ze had dan ook een belangrijke reden om hier te komen. In stilte. In de verte zag ze het kleine meertje al liggen, leliebladen en wat gras stak uit het water, de kikkers en padden zouden waarschijnlijk pas komen als het zal regenen. Ze schudde haar hoofd heen en weer waarbij haar bruine haar in slierten langs haar rug en schouders viel, haar blauwe ogen spurde alert het gebied af zoekend naar enkel teken van leven. Weinig zouden hier komen, enkel haar soort zal hier komen 's nachts.. Vampiers. Veel kinderen praatte erover op de basischool over die 'coole' verhalen over 'vampiers' maar dat waren enkel fabeltjes. Want, ze kunnen tegen, knoflook, zon, kruizen en tegen alles wat in die verhalen wordt vermeld. Houten staken door iemands hart steken, daar zal iedereen dood van gaan. Maar ze hebben een nijging naar bloed en doen het vooral met bloedzakken zelden weet een mens over ons bestaan. En waarschijnlijk zouden ze haar niet eens geloven, maar ze leeft liever in rust en vrede dan mensen die voor haar wijken omdat ze een 'monster' is. Vampiers zijn geen bloeddorstige wezens, in de meeste gevallen dan. Sommige wel, maar in haar geval niet. Blauwe ogen en blond haar was ook mogelijk voor vampiers, zijzelf had blauwe ogen en bruin haar en gewone tanden. Maar als ze wau konden haar tanden langer worden en ogen rood..
Terug naar boven Ga naar beneden
https://your-fate.actieforum.com
Amy

Amy

Aantal berichten : 50

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Vampier
Lover: Can you catch me?

Alone, save, now.. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone, save, now..   Alone, save, now.. Icon_minitimedo apr 14, 2011 5:14 am

Amy dwaalde zoals gewoonlijk door YF. Ze zou nooit begrepen worden, ze was een vampier. Anders dan andere mensen was ze. Maar haar uiterlijk was ook niet veel anders dan normale mensen. Ze had zwart haar, oke dat hadden niet veel mensen. Maar Amy verfde het zelf. Ze liep rustig door, het was fijn hier. Niemand die je stoorde, geen meesters die je laten nablijven en je veel te veel huiswerk meegeven. Maar het werd donkerder, je hoorde soms uilen in wat bomen. Amy trok zich er niks van aan en liep door. Haar hemelsblauwe ogen staarde langs het meer op. Amy ging door met waar ze mee bezig was lopen, ze wist niet waar naar toe maar ze liep. Amy keek op toen ze iets hoorde, een mens. Ze zag in de verte iemand staan met bruin haar. Amy ging er op af en zei rustig toen ze er was: ''Hoi, ik ben Amy en jij?'' Amy bekeek het meisje ze had bruin haar en blauwe ogen een mooie combinatie dat zeker wel.

-Sorry voor kortheid-
Terug naar boven Ga naar beneden
http://animalpower.actieforum.com/
Hanabi
Admininstrator
Hanabi

Aantal berichten : 98

Character sheet
Leeftijd: 14,5
Ras: Vampier
Lover: Once I will love someone, but not just someone..

Alone, save, now.. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone, save, now..   Alone, save, now.. Icon_minitimedo apr 14, 2011 5:38 am

,,Hoi, ik ben Amy en jij?" een onbekende stem kwam ineens opdagen. Samen met een persoon, zwart haar en blauwe ogen. Ze glimlachte naar haar, een beetje vaagjes maargoed. ,,Sakura" meer woorden dan haar naam verlieten haar mond niet. Ze schudde alleen bijna onzichtbaar haar een hoofd een beetje kijkend naar de maan die al in de rood-oranje hemel verscheen, nog steeds werdt het langzaamerhand steeds donkerder en het ritselen van de bomen liet het er onheilspellend uitzien. Ze kreeg een naar gevoel in haar maag en kromp even in elkaar, heel even. Hopelijk zag ze het niet, ze had de oorzaak waarschijnlijk al door. Ze had nog geen bloed gedronken gisteren en vandaag, ze keek naar de nek van Amy. Snel keek ze weer weg, waarschijnlijk zal Amy één klas boven haar want ze had haar een keer zien lopen. Het liefst zal ze nu wegrennen, ze had geen zin in mensen die zouden weten van haar oorsprong. Haar ogen waren nog steeds blauw en ze keken naar de maan die steeds duidelijker werdt in de donker wordende lucht.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://your-fate.actieforum.com
Abigail

Abigail

Aantal berichten : 566

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Vampier
Lover: If i'm not the one for you, then I'll wait for the day you need me.

Alone, save, now.. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone, save, now..   Alone, save, now.. Icon_minitimedo apr 14, 2011 6:12 am

Abigail had eindelijk rust gevonden, thuis had ze wat kunnen drinken en op kunnen tutten. Met een elastiekje had ze haar haar in een staart gedaan. Zo hier en daar viel er een plukje uit die ze dan weer ander haar oor plaatste. Ze speurde de hemel af op zoek naar de maan. Ze was nu onderhand vlak bij het meer, en van haar oma, waar ze goed mee overweg kon gaan, moest ze elke avond bij het meer even tot rust komen. Dit zorgde ervoor dat je spirit goed blijft. Abigail geloofde daar nooit zo in, maar om haar Grandmother een plezier te doen deed ze het toch maar. Haar hele familie was een vampier, en Abigail was enigst kind, geliefd in de familie omdat er geen andere kinderen zijn. Ze vond het fijn zo, niemand hoefde het te weten, en niemand was ooit bij haar thuis geweest. Halverwege stond ze stil. Achter der ritselde er een bosje, snel draaide ze zich om. Maar het was alleen maar een muisje dat snel wegliep. Wanneer ze aankwam bij het meer stonden er aan de overkant nog 2 andere mensen. De een mijn bruin haar, en de ander met zwart haar. Hun ogen waren beide blauw. Ze leken beide jonger dan Abigail. Vlug zakte ze door haar knieën en ging in de kleermakerszit zitten. Ze keek dodelijk voor zich uit, naar het water. Zo nu en dan kwam er een vis voorbij. Weer keek ze op naar de 2 meiden. De ene met het bruine haar keek verleidelijk naar de ander haar nek. Duidelijk een vampier. alhoewel, het zou een twijfel geval kunnen zijn. Ze schudde haar hoofd rustig heen en weer en keek weer naar het water.
Terug naar boven Ga naar beneden
Amy

Amy

Aantal berichten : 50

Character sheet
Leeftijd: 16
Ras: Vampier
Lover: Can you catch me?

Alone, save, now.. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone, save, now..   Alone, save, now.. Icon_minitimedo apr 14, 2011 6:20 am

Amy keek naar Sakura die zich net had voorgesteld. Waarschijnlijk zat Amy een paar klassen hoger 2 of 1 ze had haar wel eens door de gangen zien lopen. Amy draaide haar hoofd en keek opeens naar Abigail, even schrok Amy en draaide haar hoofd weer terug. Ze keek even verlangend naar de nek van Sakura. Amy keek snel naar de visjes en kikkers, niemand hoefde te weten over haar bestaan van vampier. En Amy was niet zomaar een vampier, ze stamde af van een van de grootste vampier familie's en ook haar over over over over groot vader was een gerespecteerd vampier geweest. Amy was blij met haar familie, en leek ook erg op haar familie qua uiterlijk maar ook qua karakter. Amy wist dat veel slimme vampier's die veel over hun soort weten haar familie kende. Maar ze wou het liever geheim houden, en niet zomaar in het wilde weg zeggen. Amy keek weer naar Sakura en zei: ''Hallo, Sakura. Hoe gaat het?'' Amy hield wel van een praatje maar ook niet te erg met vreemden zoals Sakura, maar wat ze neet had gevraagd dat kon niet veel kwaad vond Amy zelf.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://animalpower.actieforum.com/
Hanabi
Admininstrator
Hanabi

Aantal berichten : 98

Character sheet
Leeftijd: 14,5
Ras: Vampier
Lover: Once I will love someone, but not just someone..

Alone, save, now.. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone, save, now..   Alone, save, now.. Icon_minitimedo apr 14, 2011 7:18 am

Ze schudde nogmaals haar hoofd, ze had een vreemd gevoel dat dit meisje ook een vampier was. De stad was bezaaid met vampieren de laatste tijd, niet genoeg om eens rustig van te drinken. Hallo, Sakura. Hoe gaat het? ze knikte en glimlachte naar haar. ,,Goed, en met jou?" zei ze glimlachend, ze kneep één oog dicht en greep haar buik beet en haar andere hand hield ze voor haar mond en enkele ziekige kuchen verlieten haar keel. Toen ze haar hand weghaalde zag ze er bloed op en veegde het af in het groene gras. De zon was al gedaald en het was al aardig donker geworden. Niet lang meer of haar ogen en tanden zouden vampiertrekken krijgen als ze niet snel te drinken kreeg. Maar ze wou zich niet laten kennen dus hield ze vol, nu ze erover nadacht was ze gisteren niet naar school geweest. Niet dat school haar kon schelen waarschijnlijk had niemand haar gemist. En al zouden ze haar gemist hebben dan zal niemand bezorgd over haar zijn. Ze was toch een loner en daar kon ze goed mee leven het maakte toch niet uit. Ze glimlachte weer naar Amy en merkte nog een meisje op achter haar met glanzend blauw haar. ,,Wie ben jij" warren de enigste woorden die haar mond verlieten, haar blik was gericht op het meisje met het blauwe haar..
Terug naar boven Ga naar beneden
https://your-fate.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
Alone, save, now.. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Alone, save, now..   Alone, save, now.. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Alone, save, now..
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Your Fate :: Het Oosten :: Meer-
Ga naar: